TUR
KAYÜ Anasayfa
TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz Akademisyenlerine Yönelik TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz akademisyenlerine yönelik TÜBİTAK 1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, 2244-Sanayi Doktora Programı ve 1515 Öncül Ar-Ge Laboratuvarları Destekleme Programı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

15 Temmuz Yerleşkemizdeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitelerin değerlendirilmesinde akademisyenlerin hazırladıkları projelerin önemine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitemizde 2021 yılında akademik teşvikte ilk 3’e giren akademisyenlerimiz Doç. Dr. Özgür Demirtaş, Doç. Dr. Yasemin Dumrul ve Doç. Dr. Zerrin Kılıçarslan’a teşekkür belgelerini takdim etti.

ETTO Üniversite Sanayi ve İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Orbay Şimşek tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından toplantı sona erdi.

15 Kasım 2022 Salı